Home  >  Instellen en gebruik videocamera

Het is belangrijk dat u volledig vertrouwd raakt met de camera en bij behorende apparatuur voor dat u gaat filmen. Als u precies weet waarvoor iedere knop, instelling of ring van de camera voor dient en welke gevolgen dat heeft voor het beeld, zult u altijd in staat zijn het kwalitatief beste beeld vast te leggen. De belangrijkste functies zoals focus, zoom, diafragma, sluitertijd, witbalans en volume instellingen mogen geen geheimen meer voor u hebben.

Op deze avond leert u hoe u uw camera het beste kunt instellen en u gaat dit ook direct doen. Daarnaast aandacht voor veel randapparaten die bij het filmen zeer nuttig kunnen zijn.

Aan deze praktijkavond kunnen maximaal 8 personen deelnemen. Het minimaal aantal is 3. Voor het volgen van deze avond is het handig als u uw camera en statief meeneemt.Onderwerpen die onder meer aan bod komen:

  • Uitleg van de verschillende functies van de camera
  • Instellen videocamera
  • Randbenodigdheden (lenzen, filters, licht)
  • Geluid openemen / microfoonkeuze
  • Werken met statiefPrijs: 75 euro
Dit bedrag is inclusief 21% BTW (13,02 euro) en koffie of thee.

 

Naar data en inschrijfformulier

 

Praktijkavonden

Informatieavonden

Vragen of specifieke wensen?

Het enige wat wij willen is dat u op een zo prettig mogelijke manier u cursus of training kunt volgen. Hebt u vragen of specifieke wensen ten aanzien van een training of cursus, neem dan gerust contact met ons op.

Wij geven desgewenst trainingen op maat, privé trainingen of komen naar u toe op locatie. Als de cursusdata u niet uitkomen, u met spoed een training wilt volgen dan kunnen we in overleg altijd kijken of we u tegemoet kunnen komen.