Adobe Premiere Pro gevorderd

cursus adobe premiere progevorderd

cursus adobe premiere progevorderd

Adobe Premiere Pro gevorderd

In deze 2-daagse cursus Adobe Premiere Pro gevorderd leert u alles wat u moet weten om te kunnen animeren en kleuren te corrigeren. De eerste dag staat in het teken van effecten en animeren. Na afloop bent u in staat om bijvoorbeeld intro’s, titels en effecten te animeren. U leert te werken met de intrinsieke effecten van Adobe Premiere Pro, waardoor u in staat bent om split screens en quad screens te maken. U leert welke werkwijzen er zijn om gebruik te maken van effecten en te animeren. U krijgt tal van oefeningen om de werkwijze van effecten en keyframes eigen te maken, opdat u in staat bent titels en effecten te animeren.De tweede dag staat in het teken van kleurcorrectie. Nadat we de kleurtheorie hebben behandeld met onder andere termen als kleurruimtes, chroma subsampling, 8 bit en 10 bit, gaat u aan de slag met de Waveform, Parade RGB en Vectorscope om uw videobestanden te analyseren en te corrigeren. U leert te werken met verschillende kleurcorrectie effecten, presets en luts. Na afloop bent u in staat om de witbalans te corrigeren, helderheid en contrast problemen op te lossen, skintones te analyseren, kleurzwemen te herkennen, individuele kleuren te corrigeren en de verzadiging van kleuren te corrigeren. Tevens krijgt u tijdens de cursus informatie over de hardware die u kunt gebruiken en welke camera-instellingen het beste werken. Uw trainer werkt dagelijks met Adobe Premiere Pro en kent alle geheimen van het pakket.

 

Onderwerpen

Werken met effecten Werken met de Waveform
Werken met nested sequences Herstellen helderheid en contrast problemen
Gebruik van adjustment layers Werken met false color
Effecten selecteren, opslaan en verwijderen Gebruik van Vectorscope
Maken split en quad screens Verzadiging kleuren controleren en herstellen
Werken met keyframes Herstellen individuele kleuren
Titels animeren Gebruik van Parade RGB
Animaties corrigeren Witbalans herstellen
Werken met master effecten Gebruik van Lumetri color
Maken van effect presets Skintones controleren
Kleurtheorie Werken met hue vs hue
Belang van chroma sub sampling Werken met hue vs sat
Verschil 8 bit vs 10 bit kleur Corrigeren kleurcorrectiekaart
Werken met verschillende kleurruimten Werken met luts

 

Doelgroep

Voor deze cursus Adobe Premiere Pro is voorkennis vereist uit de basis cursus. De cursus is bedoeld voor iedereen die goed wil leren animeren en op een juiste manier kleuren wil corrigeren met Adobe Premiere Pro. Of u nu video’s wilt maken voor persoonlijk gebruik of professioneel, deze cursus Adobe Premiere Pro zal u het resultaat brengen dat u verwacht.

 

Cursusprijs

De prijs voor de 2-daagse cursus Adobe Premiere Pro gevorderd bedraagt € 599,-. Dit is inclusief BTW, lesboek, koffie en thee en na afloop krijgt u een Certificaat van deelname.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal vier personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Vier dagen training - 100%
Cursusboek - 100%
Koffie en thee - 100%
Certificaat van deelname - 100%
Hulp na de cursus - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wilt een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.