Cursus Davinci Resolve gevorderd

Cursus davinci resolve gevorderd

Cursus davinci resolve gevorderd

Davinci Resolve gevorderd

In deze 2-daagse cursus Davinci Resolve gevorderd leert u alles wat u moet weten kleuren, helderheid en contrast te corrigeren. Nadat we de kleurtheorie hebben behandeld met onder andere termen als kleurruimtes, chroma subsampling, 8 bit en 10 bit, gaat u aan de slag met de Waveform, Parade RGB en Vectorscope om uw videobestanden te analyseren en te corrigeren. U krijgt inzicht in de werking van de Gallery, het werken met Nodes en gebruikt te maken van de verschillende kleurwielen. U leert te werken met verschillende kleurcorrectie tools, presets en luts. Na afloop bent u in staat om de witbalans te corrigeren, helderheid en contrast problemen op te lossen, skintones te analyseren, kleurzwemen te herkennen, individuele kleuren te corrigeren en de verzadiging van kleuren te corrigeren. Tevens krijgt u tijdens de cursus informatie over de hardware die u kunt gebruiken en welke camera-instellingen het beste werken.

 

Onderwerpen

Kleurtheorie Werken met hue vs sat
Werken met project settings Vertrouwd raken met de primaries
Belang van chroma subsampling Werken met Nodes
Verschil 8 bit vs 10 bit Gebruik maken van de Gallery
Werken met verschillende kleurruimten Vertrouwd raken met de Parade RGB
Vertrouwd raken met de Waveform monitor Leren om witbalans te herstellen
Herstellen helderheid en contrast problemen Gebruik van qualifier en power windows
Werken met false color Skintones controleren
Gebruik van de Vectorscope Corrigeren van kleurkaart
Verzadiging kleuren controleren en herstellen Werken met luts
Herstellen individuele kleuren Videomontage exporteren 
Werken met hue vs hue Belangrijke algemene instellingen

 

Doelgroep

Voor deze cursus is kennis vereist uit de basiscursus van Davinci Resolve. De cursus is bedoeld voor iedereen die goed wil kleuren wil corrigeren in Davinci Resolve.  Of u nu video’s wilt maken voor persoonlijk gebruik of professioneel, deze cursus zal u het resultaat brengen dat u verwacht. 

 

Cursusprijs

De prijs voor de 2-daagse cursus Davinci Resolve gevorderd bedraagt € 599. Dit is inclusief BTW, cursusboek, koffie, thee en Certificaat van deelname.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal vier personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Twee dagen training - 100%
Cursusboek - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie en thee - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wil een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.