Cursus filmen met de DSLR fotocamera

In deze Cursus Filmen met de DSLR fotocamera, leert u hoe u goed kunt video kunt opnemen met uw DSLR . We nemen alle belangrijke instellingen van uw camera met u door en leggen u aan de hand van praktijkvoorbeelden uit waarvoor ze dienen. We laten u tal van accessoires zien die noodzakelijk zijn om een goede video te kunnen maken.
  • Instellingen van de camera
  • Codecs, resoluties en videoformaten
  • Functioneel gebruik diafragma, ISO-waarden, sluitertijd en focus
  • Werken met statief en rig
  • Gebruik van extern geluid
  • Keuze voor microfoon
  • Gebruik van verschillende objectieven
  • Spelen met scherpte-diepte
  • Shot benoeming en toepassing
  • Voor- en nadelen van DSLR
Voor deze Cursus Filmen met de DSLR fotocamera is geen voorkennis vereist. De training Filmen met de DSLR fotocamera is bedoeld voor iedereen die goede video’s wil leren maken met de DSLR fotocamera.
De prijs voor deze Cursus Filmen met de DSLR  fotocamera bedraagt € 225,-. Dit is inclusief BTW, cursusboek, koffie en thee.
Wij werken met maximaal vier personen per training, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden. Er zijn minimaal twee personen nodig om de training door te laten gaan.

Ervaringen van onze cursisten

Vragen? Bel ons!

06.83.53.63.99

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Een dag training - 100%
Cursusboek - 100%
Professionele begeleiding - 100%
Koffie en thee - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

Title Comes Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Title Comes Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.