Cursus filmen met de DSLR fotocamera

dagtraining filmen met de dslr

Cursus filmen met de DSLR

In deze cursus Filmen met de DSLR fotocamera, leert u hoe u goed kunt video kunt opnemen met uw DSLR-fotocamera. We nemen alle belangrijke instellingen van uw camera met u door en leggen u aan de hand van praktijkvoorbeelden uit waarvoor ze dienen. We laten u tal van accessoires zien die noodzakelijk zijn om een goede video te kunnen maken.

 

Onderwerpen

Instellingen van de camera Spelen met scherpte-diepte
Codecs, resoluties en videoformaten Hanteren van follow focus
Functioneel gebruik diafragma, ISO-waarden, sluitertijd en focus Gebruik waveform monitor en false color
Werken met statief en rig Shot benoeming en toepassing
Gebruik van extern geluid  en kiezen goede microfoon Gebruik van externe monitor
Gebruik van verschillende objectieven Voor- en nadelen van DSLR

 

Doelgroep

Voor deze cursus Filmen met de DSLR fotocamera is geen voorkennis vereist. De training Filmen met de DSLR fotocamera is bedoeld voor iedereen die goede video’s wil leren maken met de DSLR fotocamera.

 

Cursusprijs

De prijs voor deze cursus Filmen met de DSLR fotocamera bedraagt €225,-. Dit is inclusief BTW, cursusboek, koffie en thee.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal vier personen per training, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden. Er zijn minimaal twee personen nodig om de training door te laten gaan.

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Een dag training - 100%
Cursusboek - 100%
Professionele begeleiding - 100%
Koffie en thee - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wilt een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.