Cursus filmen met je smartphone

In deze cursus Filmen met de smartphone, leert u hoe u een goed filmpje kunt opnemen met uw smartphone, hoe u de opnames bewerkt en publiceert. We nemen de instellingen van uw camera met u door, kijken naar verschillende camera apps en we laten u tal van hulpmiddelen zien om beter te kunnen filmen. Daarna gaat u een korte video maken die u vervolgens gaat bewerken op uw smartphone of tablet.
  • Voor- en nadelen verschillende apps
  • Instellingen smartphone
  • Instellingen camera app
  • Werken met verschillende statieven
  • Filmen met gimbal
  • Keuze voor externe microfoon
  • Werken met licht
  • Korte video maken
  • Videobewerken op smartphone
  • Video exporteren
Voor deze cursus Filmen met de smartphone is geen voorkennis vereist. De cursus Filmen met de smartphone is bedoeld voor iedereen die regelmatig wil filmen met de smartphone en daarna leuke video’s van wil maken op de smartphone met muziek en titels. 
De prijs voor deze cursus Filmen met de Smartphone bedraagt € 149,-. Dit is inclusief BTW, cursusboek, koffie en thee.
Wij werken met maximaal vier personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden. Voor deze cursus Filmen met de smartphone zijn er minimaal drie inschrijvingen nodig om hem door te laten gaan.

Ervaringen van onze cursisten

Vragen? Bel ons!

06.83.53.63.99

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Een dag training - 100%
Cursusboek - 100%
Professionele begeleiding - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie en thee - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wil een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.