Cursus filmen met je smartphone

filmen met de smartphone

Filmen met de smartphone

In deze cursus Filmen met de smartphone, leert u hoe u een goed filmpje kunt opnemen met uw smartphone, hoe u de opnames bewerkt en publiceert. We nemen de instellingen van uw camera met u door, kijken naar verschillende camera apps en we laten u tal van hulpmiddelen zien om beter te kunnen filmen.

 

Onderwerpen

Instellingen smartphone Instellingen camera en apps
Werken met verschillende statieven Filmen met gimbal
Functioneel gebruik diafragma, ISO-waarden, sluitertijd en focus Keuze voor externe microfoon
Werken met licht Shot benoeming en toepassing
Videobewerken op smartphone Video exporteren

 

Doelgroep

Voor deze cursus Filmen met de smartphone is geen voorkennis vereist. De cursus Filmen met de smartphone is bedoeld voor iedereen die regelmatig wil filmen met de smartphone en daarna leuke video’s van wil maken op de smartphone met muziek en titels.

 

Cursusprijs

De prijs voor deze cursus Filmen met de Smartphone bedraagt € 225,-. Dit is inclusief BTW, cursusboek, koffie en thee.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal vier personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden. Voor deze cursus Filmen met de smartphone zijn er minimaal twee inschrijvingen nodig om hem door te laten gaan.

Schrijf u nu in!

sep 22

Cursus filmen met de smartphone

22 september 2021 @ 09:30 - 17:00
nov 30

Cursus filmen met de smartphone

30 november 2021 @ 09:30 - 17:00

Wat krijgt u?

Een dag training - 100%
Cursusboek - 100%
Professionele begeleiding - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie en thee - 100%

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.

', { 'anonymize_ip': true });