Cursus internet talkshow maken

producer internet talkshow

Producer internet talkshow

In deze 6-daagse privécursus leert u hoe u een live talkshow kunt produceren op het internet. We richten ons op een kleine talkshow (presentator en twee gasten) die realiseerbaar is voor elk bedrijf om te produceren. Alle facetten die hierbij komen kijken passeren de revue. Denk hierbij onder meer aan het bedenken van een concept, de keuze voor apparatuur, de kosten, de personele inzet, het werken met licht, geluid en camera’s, het maken van een draaiboek, het live communiceren met kijkers en het samenstellen van de uitzending en de uitzending realiseren. Na de cursus Internet talkshow maken moet u in staat zijn om een talkshow voor het internet te produceren.

 

Onderwerpen

Bedenken concept Werken met geluid
Voor- en nadelen van verschillende camera’s Draaiboek maken voor uitzending
Keuze microfoons en headsets Regie voeren tijdens uitzending
Keuze voor lampen Communiceren met doelgroep tijdens uitzending
Werken met meerdere camera’s Monitoring live stream
Keuze voor statieven en monitoring Schakelen tussen live en opgenomen beelden
Gebruik en werking van videoswitcher Een uitzending opzetten in Wirecast
Gebruik en werking van capturekaarten Technische instellingen uitzending
Kosten Live streamen naar Facebook
Belichting regelen Live streamen naar Youtube

 

Doelgroep

Voor deze cursus Internet talkshow maken is geen voorkennis vereist. De cursus Internet talkshow maken is bedoeld voor iedereen die live talkshows of nieuws uitzendingen wil gaan produceren op het internet.

 

Cursusprijs

De prijs voor de 6-daagse cursus Internet talkshow maken bedraagt € 2399,-. Dit is inclusief BTW, cursusboek, koffie en thee. Na afloop krijgt u een certificaat. De cursusdata worden in overleg met u gekozen.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal twee personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Schrijf u nu in!

Omdat het een privétraining betreft, worden de cursusdata in overleg met u gekozen. Bel ons om de data te plannen!

Wat krijgt u?

Zes dagen training - 100%
Cursusboek - 100%
Certificaat - 100%
Professionele begeleiding - 100%
Koffie en thee - 100%
U zoekt een goede editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct voor u aan de slag!

U wilt een online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.