Cursus professionele bedrijfsvlogs maken

bedrijfsvlogs maken

Professionele bedrijfsvlogs maken

In deze 2-daagse cursus Professionele bedrijfsvlogs maken leert u hoe u een professionele live bedrijfsvlog maakt van uzelf op het internet. Dit kan een korte vlog zijn of één die wat langer duurt. We kijken samen met u naar het concept en brengen dat concept vervolgens tijdens de cursus Professionele bedrijfsvlogs maken in de praktijk. We brengen u alle technische vaardigheden en kennis bij die nodig is om de camera, het licht en het geluid goed in te stellen op locatie of in een permanente ruimte. We kijken wat voor u het beste optie is om uzelf te monitoren tijdens de live stream en we besteden aandacht aan het live streamen zelf op Facebook of Youtube.

 

Onderwerpen

Inrichten kleine studio Monitoring van de live stream
Juiste camera kiezen Werken met webpresenter
Belichting regelen Jezelf regisseren
Keuze voor microfoon Autocue of niet
Geluid afregelen Live streamen naar Facebook
Camera-instellingen Live streamen naar Youtube
Draaiboek maken Interactie met kijker

 

Doelgroep

Voor deze cursus Professionele bedrijfsvlogs maken is geen voorkennis vereist. De cursus Professionele bedrijfsvlogs maken is bedoeld voor iedereen die professionele live bedrijfsvlogs wil maken in een studio of op locatie.

 

Cursusprijs

De prijs voor de 2-daagse cursus Professionele bedrijfsvlogs maken bedraagt € 499,-. Dit is inclusief BTW, cursusboek, koffie en thee en na afloop krijgt u een Certificaat.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal twee personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Twee dagen training - 100%
Cursusboek - 100%
Certificaat - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie en thee - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wil een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.