Cursus Adobe Premiere Pro basis

Laden Evenementen

Cursus Adobe Premiere Pro basis

26 april 2019 @ 09:30 - 3 mei 2019 @ 17:00

|cursusprijs €499

Video speelt een steeds belangrijkere rol in ons leven. Of het nu om privévideo’s gaat of om professionele producties; altijd wil je het beste resultaat halen uit de middelen die je hebt. Het Videotrainingscentrum biedt verschillende cameratrainingen aan om uw vaardigheden te verbeteren en uw kennis te vergroten. Komt u er niet uit of hebt u specifieke wensen bel ons dan gerust voor advies!
We geven ook cursussen op locatie en we kunnen u op verschillende manieren helpen bij het realiseren van uw videoproductie van concept tot uitzending. We hanteren hiervoor een vast tarief van € 500,- ex btw per dag. Afhankelijk van de afstand worden de reiskosten en reistijd in rekening gebracht. Interesse? Bel ons dan op 06.83.53.63.99 om een datum te plannen!
Als u specifieke wensen hebt en een algemene cameratraining niet is wat u zoekt, dan kun u altijd kiezen voor een privétraining. Deze privétraining stemmen we af op uw specifieke wensen. Een privétraining kan alleen per dag worden afgenomen en kost altijd € 400,- ex btw. Interesse? Bel ons dan op 06.83.53.63.99 om een datum te plannen!

Cursus aanbod

Cursus Allround camera privé - 6 dagen - € 2399,-

Deze 6-daagse cursus Allround camera privé is bedoeld voor iedereen die videograaf of camjo wil worden.

Meer informatie

Cursus internet talkshow maken - 6 dagen - € 2399,-

In deze 6-daagse cursus internet talkshow maken, leert u hoe u een live talkshow kunt produceren op internet. We richten ons op een kleine talkshow die realiseerbaar is voor elk bedrijf om te produceren.

Meer informatie

Cursus professionele video's maken met de smartphone - 3 dagen - € 549,-

In deze 3-daagse cursus leert u professionele video’s te maken met uw smartphone. Tijdens de cursus leren we u niet alleen hoe u alle het beste kunt filmen, maar leren we u ook goed video te monteren.

Meer informatie

Cursus professionele bedrijfsvlogs maken - 2 dagen - € 499,-

In deze 2-daagse cursus professionele bedrijfsvlogs maken leert u hoe u een professionele live-uitzending maakt van uzelf op het internet. Dit kan een korte vlog zijn of één die wat langer duurt.

Meer informatie

Cursus filmen met de smartphone - 1 dag - € 149,-

In deze Cursus filmen met de smartphone leert u hoe u een goed filmpje kunt opnemen met uw smartphone, hoe u de opnames bewerkt en publiceert met uw telefoon.

Meer informatie

Ervaringen van onze cursisten

Vragen? Bel ons!

06.83.53.63.99

Aankomende cursussen

Wat krijgt u bij elke cursus?

Training van ervaren docent - 100%
Cursusboek - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie en thee - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wil een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.

Inschrijven

Tickets

Unlimited beschikbaar
Adobe Premiere Pro basis start 26-04-2019 599.00  499.00

Gegevens

Begin:
26 april 2019 @ 09:30
Einde:
3 mei 2019 @ 17:00
Kosten:
€499

Locatie

Videotrainingscentrum
Doelenstraat 3e
IJsselstein, 3404JL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06.83.53.63.99