Home  >  Starten met videomontage

Als u wilt beginnen met videobewerken, komt u voor een aantal praktisch vragen te staan. Welke videomontagepakket is het meest geschikt? Wat zijn de eisen voor een goede pc om video mee te bewerken? Maar misschien ook, hoe gaat u de video archiveren of publiceren?

Op de informatieavond 'Starten met videomontage', vertellen we u alles wat u moet weten om de juiste keuze te kunnen maken in software, hardware en randapparatuur. Daarnaast krijgt u de kans om zelf achter de pc's te kruipen om de verschillende videobewerkingspakketten uit te proberen. Tevens is er volop gelegenheid om specifieke vragen te stellen, zodat u daarna de juiste keuzes kunt maken.Onderwerpen die aan bod komen:

  • Verschillen tussen consumenten en professionele videobewerkingspakketten
  • Per montagepakket de positieve punten en de beperkingen
  • Eisen aan de hardware
  • Informatie en advies over randapparatuur en hd-video
  • Mogelijkheid om alle verschillende montagepakketten te bekijken
  • Persoonlijk advies
Entreeprijs: Gratis

Koffie, thee, frisdranken en versnapperingen tegen betaling.

 


Minimaal aantal deelnemers om de avond door te laten gaan is 4.

Naar data en inschrijfformulier

 

Informatieavonden

Praktijkavonden

Vragen of specifieke wensen?

Het enige wat wij willen is dat u op een zo prettig mogelijke manier u cursus of training kunt volgen. Hebt u vragen of specifieke wensen ten aanzien van een training of cursus, neem dan gerust contact met ons op.

Wij geven desgewenst trainingen op maat, privé trainingen of komen naar u toe op locatie. Als de cursusdata u niet uitkomen, u met spoed een training wilt volgen dan kunnen we in overleg altijd kijken of we u tegemoet kunnen komen.