Training Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K en 6K

Training Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K en 6K

In deze driedaagse training Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K en 6K zorgen we dat u vertrouwd raakt met alle facetten van deze bijzondere veelzijdige camera. Op de eerste dag nemen we alle instellingen van de camera door en leggen we uit wat alles betekent en u gaat dit direct in de praktijk ervaren. Daarnaast leren we u de eerste dag om goed gebruik te maken van een statief om te filmen en kijken we naar de shotbenoeming en kadrering. We laten u over al de drie de dagen tal van accessoires zien die u kunnen helpen bij het filmen. Met een aantal van die accessoires gaat u ook aan de slag. Zo leert u onder meer gebruik te maken van een gimbal en de Blackmagic Video Assist. De tweede dag staat in het teken van geluid. We laten u alle mogelijkheden zien om perfect geluid op te nemen met de Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K en 6K. U leert gebruik te maken van verschillende microfoons en uiteraard oefent u dit allemaal direct in de praktijk door het uitvoeren van een aantal opdrachten. De laatste dag gaat u aan de slag met licht. U leert verschillende situaties uit te lichten en de witbalans goed in te stellen. Daarnaast krijgt u een aantal opdrachten om al het geleerde in de praktijk te brengen. Tijdens de training, op het Videotrainingscentrum, kunt u gebruik maken van onze camera’s en accessoires. Beschikt u zelf al over de Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K of 6K, dan kunt u deze natuurlijk gebruiken. Tijdens de driedaagse training proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten op uw wensen en praktijksituatie.

 

Onderwerpen

Instellingen van de Blackmagic Pocket Cinema Camera Spelen met scherpte-diepte
Codecs, resoluties en videoformaten RAW of ProRes
Functioneel gebruik diafragma, ISO-waarden, sluitertijd en focus Gebruik false color, zebra en peaking
Werken met statief, gimbal en Video Assist Shot benoeming, kadrering en toepassing
Gebruik van extern geluid  en kiezen goede microfoon Bekijken nuttige accessoires 
Gebruik van licht en inregelen witbalans Veel praktijk opdrachten om theorie te oefenen
Gebruik van verschillende objectieven Voorbereiding film shoot

 

Doelgroep

Voor deze training Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K en 6K is geen voorkennis vereist. De training Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K en 6K is bedoeld voor iedereen die serieus aan de slag wil om goede video’s te maken met deze veelzijdige professionele camera.

 

Cursusprijs

De prijs voor deze driedaagse training Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K en 6K bedraagt € 749,-. Dit is inclusief BTW, cursusboek, koffie en thee. Na afloop krijgt u een certificaat.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal drie personen per cursus, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden. 

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Drie dagen training - 100%
Cursusboek - 100%
Professionele begeleiding - 100%
Certificaat na afloop - 100%
Koffie en thee - 100%

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.