Cursus Adobe Premiere Pro

Cursus Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro

In deze 4-daagse cursus Adobe Premiere Pro leert u alle facetten van het programma kennen. We leren u hoe u het beste een project start, de efficiëntste manier om uw montage te realiseren, de beste wijze om uw clips te corrigeren, te werken met titels, animatie en effecten en uiteraard uw montage goed te exporteren. Tevens krijgt u tijdens de cursus informatie over de hardware die u kunt gebruiken en welke camera-instellingen het beste werken. Ook na de cursus kunt u altijd vragen stellen aan de docent. Uw trainer werkt dagelijks met Adobe Premiere Pro en kent alle geheimen van het pakket.

 

Onderwerpen

Opzetten van een project Werken met tijdlijn markers
Omgaan met metadata Zoektechnieken
Analyse van videobestanden Werken met afbeeldingen
Mediabestanden importeren Titels maken
Werken met de interface Overgangen en effecten
Werken met clip markers Animeren van effecten
Opzetten tijdlijn Kleurcorrectie en color grading
Nested sequences Werken met scopes
Selecties maken in de Source monitor Witbalans correctie
Werken met clips op de tijdlijn Audio leveren / Loudness Radar
Alles over de Program monitor Audio mixen en corrigeren
Trimtechnieken met de muis Ruis verwijderen
Trimtechnieken met het toetsenbord Videomontage exporteren
Werken met sequences Export automatiseren

 

Doelgroep

Voor deze cursus Adobe Premiere Pro is geen voorkennis vereist. De cursus is bedoeld voor iedereen die goed wil leren monteren met Adobe Premiere Pro. Of u nu video’s wilt maken voor persoonlijk gebruik of professioneel, deze cursus Adobe Premiere Pro zal u het resultaat brengen dat u verwacht.

 

Cursusprijs

De prijs voor de 4-daagse cursus Adobe Premiere Pro bedraagt € 1099,-. Dit is inclusief BTW, eboek Lesboek Adobe Premiere pro CC, koffie en thee en na afloop krijgt u een Certificaat van deelname.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal vier personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Tijdelijk in prijs verlaagd!

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Vier dagen training - 100%
Cursusboek - 100%
Koffie en thee - 100%
Certificaat van deelname - 100%
Hulp na de cursus - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wilt een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.