Cursus Adobe Premiere Pro


In deze 4-daagse cursus Adobe Premire Pro leert u alle facetten van het programma kennen. We leren u hoe u het beste een project start, de efficiëntste manier om uw montage te realiseren, de beste wijze om uw clips te corrigeren, te werken met titels, animatie en effecten en uiteraard uw montage goed te exporteren. Tevens krijgt u tijdens de cursus informatie over de hardware die u kunt gebruiken en welke camera-instellingen het beste werken. Ook na de cursus kunt u altijd vragen stellen aan de docent. Uw trainer werkt dagelijks met Adobe Premiere Pro en kent alle geheimen van het pakket.

Opzetten van een project
Omgaan met metadata
Analyse van videobestanden
Werken met Proxies
Werken met de interface
Mediabestanden importeren
Werken met clip markers
Opzetten tijdlijn
Selecties maken in de Source monitor
Werken met clips op de tijdlijn
Alles over de Program monitor
Trimtechnieken met de muis
Trimtechnieken met het toetsenbord
Werken met sequences
Werken met tijdlijn markers
Zoektechnieken
Werken met afbeeldingen
Titels maken
Overgangen en effecten
Animeren van effecten
Kleurcorrectie en color grading
Audio leveren / Loudness Radar
Audio mixen en corrigeren
Videomontage exporteren
Export automatiseren
Voor deze cursus Adobe Premiere Pro is geen voorkennis vereist. De cursus is bedoeld voor iedereen die goed wil leren monteren met Adobe Premiere Pro. Of u nu video’s wilt maken voor persoonlijk gebruik of professioneel, deze cursus Adobe Premiere Pro zal u het resultaat brengen dat u verwacht.
De prijs voor de 4-daagse cursus Adobe Premiere Pro bedraagt € 1099. Dit is inclusief BTW, cursusboek Adobe Classroom in a Book, koffie, thee en lunches en na afloop krijgt u een Certificaat van deelname.
Wij werken met maximaal vier personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Ervaringen van onze cursisten

Nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Vier dagen training - 100%
Cursusboek - 100%
Certificaat van deelname - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie, thee en lunch - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wil een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.