Allround cameratraining

Allround cameratraining

Deze 4-daagse privé training is bedoeld voor iedereen die videograaf wil worden of als camjo aan de slag wil. In deze zes dagen nemen we het hele filmproces met u door. We leren u om met verschillende camera’s te werken. Na de cursus begrijpt u welke instellingen waarvoor dienen en kunt u de beste keuze maken in verschillende situaties. U leert te werken met een statief en rig en u gaat aan de slag met licht en geluid. De theorie brengt u direct in de praktijk door verschillende praktijk opdrachten uit te voeren. Op het trainingscentrum kunt u gebruik maken van onze apparatuur. Thuis kunt u aan de slag met uw eigen camera. Uiteraard mag u er ook voor kiezen om uw eigen apparatuur te gebruiken tijdens de cameratraining. Na de cameratraining bent u in staat om kwalitatief goede items te draaien voor uzelf of klanten.

 

Onderwerpen

Bedenken concept Werken met scherpte-diepte
Maken van een script Cameravoering
Filmtheorie, decoupage, compositie, beeldtaal Werken met statieven en rigs
Opname formaten, codecs en luts Werken met licht
Keuze voor apparatuur en kosten Keuze voor microfoons en geluid opnemen
Filmen met een DSLR of systeemcamera Lensen en filters
Gebruik van follow focus Keuze voor accessoires
Filmen met een videocamera Filmen in studio en op locatie
Camera-instellingen begrijpen en toepassen Gebruik van monitoren

 

Doelgroep

Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. De cursus is bedoeld voor iedereen die aan de slag wil als videograaf of camjo.

 

Cursusprijs

De prijs voor de 4-daagse cursus Allround Camera Privé bedraagt € 1800,-. Dit is exclusief BTW, cursusboek, koffie en thee na afloop krijgt u een certificaat. De cursusdata worden in overleg met u gekozen.

 

Groepsgrootte

Deze cursus wordt gegeven als privé training.

Schrijf u nu in!

Omdat het een privétraining betreft, worden de cursusdata in overleg met u gekozen. Bel ons om de data te plannen!

Wat krijgt u?

Vier dagen privétraining - 100%
Cursusboek - 100%
Certificaat - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie, thee en lunch - 100%
Professionele begeleiding - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wil een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.