Cursussen videomontage

cursussen videobewerking

Videomontage

Video editor is het leukste vak dat er is. Het Videotrainingscentrum biedt verschillende videomontagecursussen aan voor professionals en hobbyisten. U hebt een keuze uit professionele en consumenten videomontagepakketten. Welke pakket het beste voor u is, hangt af van uw doelstellingen. Komt u er niet uit, dan helpen we u graag bij het meedenken over het juiste keuze voor uw situatie. Bel gerust voor advies!

 

Inhouse training

We geven ook videomontagecursussen bij u op het bedrijf of thuis. We hanteren hiervoor een vast tarief van € 650,- ex btw per dag. Afhankelijk van de afstand worden de reiskosten en reistijd in rekening gebracht. Het aantal deelnemers die deze inhouse training mogen volgen is maximaal vier. Interesse? Bel ons dan op 06.83.53.63.99 om een datum te plannen!

 

Privétraining

Als u specifieke wensen hebt en een algemene videomontagecursus niet is wat u zoekt, dan kun u altijd kiezen voor een privétraining. Deze privétraining stemmen we af op uw specifieke wensen. Een privétraining kan alleen per dag worden afgenomen en kost altijd € 550,- ex btw. Interesse? Bel ons dan op 06.83.53.63.99 om een datum te plannen!

Cursus aanbod

Cursus Adobe Premiere Pro - 4 dagen - € 1099,-

Adobe Premiere Pro is een professioneel videobewerkingspakket. In de deze cursus Adobe Premiere Pro leer je alle ins-and-outs kennen van dit pakket zodat je een professionele video kunt maken.

Meer informatie

Cursus Adobe Premiere Pro basis - 2 dagen - € 599,-

In de basiscursus van Adobe Premiere Pro leert u alle noodzakelijke functies die nodig zijn om een goede montage te maken. 

Meer informatie

Cursus Davinci Resolve - 4 dagen - € 1099,-

Davinci Resolve is een professioneel pakket dat u gratis kunt gebruiken. Na deze 4-daagse cursus Davinci Resolve bent u in staat om goed video te monteren met dit pakket en u leert alles over kleurcorrectie en color grading.

Meer informatie

Cursus Davinci Resolve - 2 dagen - € 599,-

Davinci Resolve is een professioneel pakket dat u gratis kunt gebruiken. Na deze cursus Davinci Resolve bent u in staat om goed video te monteren met dit pakket. 

Meer informatie

Cursus Pinnacle Studio - 2 dagen - € 399,-

Pinnacle Studio is een videobewerkingspakket om eenvoudige video’s te monteren. In deze cursus Pinnacle Studio leren we u hoe u dat doet. 

Meer informatie

Cursus Magix Video deluxe - 2 dagen - € 399,-

Magix Video deluxe is een videobewerkingspakket om eenvoudige video’s te maken. Na deze cursus Magix Video deluxe bent u in staat om goed met dit pakket te kunnen werken.

Meer informatie

Aankomende cursussen

Wat krijgt u bij elke cursus?

Training van ervaren docent - 100%
Cursusboek - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie, thee en lunch - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wilt een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de twee boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.

', { 'anonymize_ip': true });