Cursussen Davinci Resolve

Cursussen Davinci Resolve

Davinci Resolve - 4 dagen - € 1099,-

Davinci Resolve is een professioneel videobewerkingspakket. In de 4-daagse cursus leer je alle ins-and-outs kennen van dit pakket. Na afloop van de cursus bent je in staat om een professioneel ogende video te maken.

Meer informatie

Davinci Resolve basis - 2 dagen - € 599,-

In de basiscursus van Davinci Resolve leert u een eenvoudige maar goede montage te maken. Naast het organiseren van uw videocontent, leert u te werken met de tijdlijn, kunt u uw audio optimaliseren, titels gebruiken en uw montage te exporteren voor verschillende platformen.

Meer informatie

 

Davinci Resolve

We bieden drie verschillende cursussen voor Davinci Resolve. In de basiscursus leert u een eenvoudige montage maken met titels, effecten en geluid en in de gevorderden cursus leert u kleuren corrigeren. In de 4-daagse cursus krijgt u alle onderwerpen uit de basis en gevorderden cursus. Een volledige beschrijving vind u bij de inhoud van de drie cursussen.

 

Doelgroep

Alleen voor de gevorderden cursus is voorkennis vereist van de basis functionaliteit van Davinci Resolve. De cursussen zijn bedoeld voor iedereen die goed wil leren monteren met Davinci Resolve. Of u nu video’s wilt maken voor persoonlijk gebruik of professioneel, deze cursus zal u het resultaat brengen dat u verwacht.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal vier personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Cursusboek - 100%
Koffie en thee - 100%
Certificaat van deelname - 100%
Hulp na de cursus - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wilt een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de twee boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.

', { 'anonymize_ip': true });