Cursus professionele video’s maken met de smartphone

cursus filmen met smartphone

Professionele video’s maken met de smartphone

In deze 3-daagse cursus leert u Professionele video’s te maken met de smartphone. Tijdens de cursus leren we u de eerste dag alles over uw camera-app, het gebruik van statieven, gimbals en externe microfoons. U gaat vooral zelf aan de slag. We leren u hoe u de beste opnames maakt met uw smartphone. Dag 2 en 3 staan in het tekenen van editing. De opnames gaat u bewerken op de pc met een gratis professioneel videobewerkingspakket Davinci Resolve. Na de cursus Professionele video’s te maken met de smartphone bent u in staat om goed ogende video’s te maken, met muziek en titels, die geschikt zijn voor publicatie.

 

Onderwerpen

Instellingen smartphone Instellingen camera en apps
Werken met verschillende hulpmiddelen Filmen met gimbal
Functioneel gebruik diafragma, ISO-waarden, sluitertijd en focus Keuze voor externe microfoon
Werken met licht Shot benoeming en toepassing
Toepassen gekalibreerde kleurkaart Video importeren en classificeren
Video bewerken met professioneel montagepakket Davinci Resolve Video exporteren
Maken korte video Tips om beter te filmen en monteren

 

Doelgroep

Voor deze cursus Professionele video’s te maken met de smartphone is geen voorkennis vereist. De cursus is bedoeld voor iedereen die goed wil leren filmen met de smartphone om professionele video’s te kunnen maken en publiceren.

 

Cursusprijs

De prijs voor de 3-daagse cursus Professionele video’s maken met de smartphone bedraagt € 749,-. Dit is inclusief BTW, cursusboek , koffie en thee. Na afloop krijgt u een Certificaat.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal vier personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden. Het minimale aantal cursisten dat nodig is om de cursus door te laten gaan is twee.

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Drie dagen training - 100%
Cursusboek - 100%
Certificaat - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie en thee - 100%
Professionele begeleiding - 100%