Cursus professionele video’s maken met de smartphone

In deze 3-daagse cursus leert u Professionele video’s te maken met de smartphone. Tijdens de cursus leren we u alles over uw camera-app, het gebruik van statieven, gimbals en externe microfoons. U gaat vooral zelf aan de slag. We leren u hoe u de beste opnames maakt en u gaat op pad om onder begeleiding een kleine video te maken. De opnames gaat u vervolgens bewerken op de pc met een gratis professioneel videobewerkingspakket. Na de cursus Professionele video’s te maken met de smartphone bent u in staat om goed ogende video’s te maken, met muziek en titels, die geschikt zijn voor publicatie.
  • Instellen van de smartphone
  • Gebruik van verschillende camera apps
  • Gebruik van statieven en gimbals
  • Gebruik externe microfoons
  • Tips voor het filmen
  • Maken korte video
  • Video monteren met gratis professioneel pakket
  • Video exporteren
Voor deze cursus Professionele video’s te maken met de smartphone is geen voorkennis vereist. De cursus is bedoeld voor iedereen die goed wil leren filmen met de smartphone om professionele video’s te kunnen maken en publiceren. 
De prijs voor de 3-daagse cursus Professionele video’s maken met de smartphone bedraagt € 549,-. Dit is inclusief BTW, cursusboek , koffie en thee. Na afloop krijgt u een Certificaat.
Wij werken met maximaal vier personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden. Het minimale aantal cursisten dat nodig is om de cursus door te laten gaan is twee.

Ervaringen van onze cursisten

Vragen? Bel ons!

06.83.53.63.99

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Drie dagen training - 100%
Cursusboek - 100%
Certificaat - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie en thee - 100%
Professionele begeleiding - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wil een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.