Cursus Adobe Premiere Pro basis

Adobe Premiere Pro basis

In deze 2-daagse cursus leert u de basis die u moet weten om een video af te monteren in Adobe Premiere Pro. We leren u hoe u het beste een project start, de efficiëntste manier om uw montage te realiseren, te werken met titels en overgangen, audio te levelen en uiteraard uw montage goed te exporteren. Tevens krijgt u tijdens de cursus informatie over de hardware die u kunt gebruiken en welke camera-instellingen het beste werken. Ook na de cursus kunt u altijd vragen stellen aan de docent. Uw trainer werkt dagelijks met Adobe Premiere Pro en kent alle geheimen van het pakket.

 

Onderwerpen

 

Analyse van videobestanden Werken met clips op de tijdlijn
Werken met de interface Werken met tijdlijnmarkers
Mediabestanden importeren Overwrite edits
Omgaan met metadata Insert Edits
Clips zoeken Source patching
Gebruik van clipmarkers Trimtechnieken met de muis
Opzetten tijdlijn Gebruik van overgangen
Selecties maken uit bronmateriaal Audio Levelen
Maken subclips Titels maken
Navigeren op de tijdlijn Titels importeren
Werken met tracks Videomontage exporteren met templates
Trimtechnieken met de muis Belangrijke algemene instellingen

 

Doelgroep

Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. De cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren monteren met Adobe Premiere Pro. Of u nu video’s wilt maken voor persoonlijk gebruik of professioneel, deze cursus zal u een flitsende start geven.

 

Cursusprijs

De prijs voor de 2-daagse basiscursus Adobe Premiere Pro bedraagt € 599,-. Dit is inclusief BTW, cursusboek , koffie en thee en na afloop krijgt u een Certificaat van deelname.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal vier personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden. Er zijn minimaal 2 cursisten nodig om de cursus door te laten gaan.

Nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Twee dagen training - 100%
Cursusboek - 100%
Certificaat van deelname - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie en thee - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wil een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.