Video en DSLR camera trainingen

camera trainingen en cursussen

Videomontage

Video editor is het leukste vak dat er is. Het Videotrainingscentrum biedt verschillende videomontagecursussen aan voor professionals en hobbyisten. U hebt een keuze uit professionele en consumenten videomontagepakketten. Welke pakket het beste voor u is, hangt af van uw doelstellingen. Komt u er niet uit, dan helpen we u graag bij het meedenken over het juiste keuze voor uw situatie. Bel gerust voor advies!

 

Inhouse training

We geven ook videomontagecursussen bij u op het bedrijf of thuis. We hanteren hiervoor een vast tarief van € 500,- ex btw per dag. Afhankelijk van de afstand worden de reiskosten en reistijd in rekening gebracht. Het aantal deelnemers die deze inhouse training mogen volgen is maximaal vier. Interesse? Bel ons dan op 06.83.53.63.99 om een datum te plannen!

 

Privétraining

Als u specifieke wensen hebt en een algemene videomontagecursus niet is wat u zoekt, dan kun u altijd kiezen voor een privétraining. Deze privétraining stemmen we af op uw specifieke wensen. Een privétraining kan alleen per dag worden afgenomen en kost altijd € 400,- ex btw. Interesse? Bel ons dan op 06.83.53.63.99 om een datum te plannen!

Cursus aanbod

Training Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K en 6K - 3 dagen - € 749,-

In deze driedaagse training Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K en 6K zorgen we dat u vertrouwd raakt met alle facetten van deze bijzondere veelzijdige camera. Daarnaast krijgt u een aantal opdrachten om al het geleerde in de praktijk te brengen.

Meer informatie

Training Blackmagic Ursa Mini Pro - 3 dagen - € 749,-

In deze driedaagse training Blackmagic Ursa Mini Pro zorgen we dat u vertrouwd raakt met alle facetten van deze veelzijdige professionele camera. Daarnaast krijgt u een aantal opdrachten om al het geleerde in de praktijk te brengen.

Meer informatie

Cursus professionele video's maken met de smartphone - 3 dagen - € 749,-

curus filmen met smartphoneIn deze 3-daagse cursus leert u professionele video’s te maken met uw smartphone. Tijdens de cursus leren we u niet alleen hoe u alle het beste kunt filmen, maar leren we u ook goed video te monteren.

Meer informatie

Cursus Professioneel filmen met de DSLR - 2 dagen - € 499,-

cursus filmen met de dslrDe cursus Professioneel filmen met de DSLR is bedoeld voor iedereen die serieus aan de slag wil om professionele video’s te maken met de DSLR-fotocamera.

Meer informatie

Cursus Professioneel filmen met de videocamera - 2 dagen - € 499,-

cursus filmen met de videocameraDe cursus Professioneel filmen met de videocamera is bedoeld voor iedereen professionele video’s wil maken met een videocamera of systeemcamera.

Meer informatie

Cursus Allround camera privé - 4 dagen - € 2178,-

allround camera trainingDeze 6-daagse cursus Allround camera privé is bedoeld voor iedereen die videograaf of camjo wil worden.

Meer informatie

Cursus internet talkshow maken - 6 dagen - € 2399,-

producer internet talkshowIn deze 6-daagse cursus internet talkshow maken, leert u hoe u een live talkshow kunt produceren op internet. We richten ons op een kleine talkshow die realiseerbaar is voor elk bedrijf om te produceren.

Meer informatie

Cursus professionele bedrijfsvlogs maken - 2 dagen - € 499,-

cursus bedrijfsvlogs makenIn deze 2-daagse cursus professionele bedrijfsvlogs maken leert u hoe u een professionele live-uitzending maakt van uzelf op het internet. Dit kan een korte vlog zijn of één die wat langer duurt.

Meer informatie

Aankomende cursussen

Wat krijgt u bij elke cursus?

Training van ervaren docent - 100%
Cursusboek - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie en thee - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wil een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.