Video en DSLR camera trainingen

camera trainingen en cursussen

Videomontage

Video editor is het leukste vak dat er is. Het Videotrainingscentrum biedt verschillende videomontagecursussen aan voor professionals en hobbyisten. U hebt een keuze uit professionele en consumenten videomontagepakketten. Welke pakket het beste voor u is, hangt af van uw doelstellingen. Komt u er niet uit, dan helpen we u graag bij het meedenken over het juiste keuze voor uw situatie. Bel gerust voor advies!

 

Inhouse training

We geven ook videomontagecursussen bij u op het bedrijf of thuis. We hanteren hiervoor een vast tarief van € 650,- ex btw per dag. Afhankelijk van de afstand worden de reiskosten en reistijd in rekening gebracht. Het aantal deelnemers die deze inhouse training mogen volgen is maximaal vier. Interesse? Bel ons dan op 06.83.53.63.99 om een datum te plannen!

 

Privétraining

Als u specifieke wensen hebt en een algemene videomontagecursus niet is wat u zoekt, dan kun u altijd kiezen voor een privétraining. Deze privétraining stemmen we af op uw specifieke wensen. Een privétraining kan alleen per dag worden afgenomen en kost altijd € 550,- ex btw. Interesse? Bel ons dan op 06.83.53.63.99 om een datum te plannen!

Cursus aanbod

Privétraining Blackmagic Camera - 3 dagen - € 1999,-

In deze driedaagse training Blackmagic Ursa Mini Pro zorgen we dat u vertrouwd raakt met alle facetten van deze veelzijdige professionele camera. Daarnaast krijgt u een aantal opdrachten om al het geleerde in de praktijk te brengen.

Meer informatie

Cursus professionele video's maken met de smartphone - 3 dagen - € 749,-

curus filmen met smartphoneIn deze 3-daagse cursus leert u professionele video’s te maken met uw smartphone. Tijdens de cursus leren we u niet alleen hoe u alle het beste kunt filmen, maar leren we u ook goed video te monteren.

Meer informatie

Cursus Professioneel filmen met de DSLR, systeem en videocamera - 2 dagen - € 599,-

cursus filmen met de dslrDe cursus Professioneel filmen met de DSLR is bedoeld voor iedereen die serieus aan de slag wil om professionele video’s te maken met de DSLR-fotocamera.

Meer informatie

Cursus Professioneel filmen met de DSLR, systeem en videocamera - 3 dagen - € 849,-

cursus filmen met de videocameraDe cursus Professioneel filmen met de DSLR, systeem en videocamera is bedoeld voor iedereen professionele video’s wil maken voor privé of zakelijk gebruik.

Meer informatie

Privétraining Allround camera - 4 dagen - € 2499,-

allround camera trainingDeze 4-daagse cursus Allround camera privé is bedoeld voor iedereen die videograaf of camjo wil worden.

Meer informatie

Aankomende cursussen

Wat krijgt u bij elke cursus?

Training van ervaren docent - 100%
Cursusboek - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie en thee - 100%