Privacy Statement

Het Videotrainingscentrum biedt videomontage en cameratrainingen aan. Om dit te kunnen doen en het voor u mogelijk te maken zich in te schrijven voor een cursus, informatie te geven, betaling te verwerken en support te leveren, slaan we een aantal gegevens op. In deze privacy Statement staat om welke gegevens het gaat en wat we met uw gegevens doen.

 

Gegevens aanmelding

Bij het aanmelden voor een cursus worden de volgende gegevens bij ons opgeslagen; naam, bedrijfsnaam (optioneel), adresgegevens, telefoonnummer en IP-adres, datum en tijd van aanmelding. We gebruiken de adresgegevens voor het maken van een factuur en als bewijs voor de inschrijving van de cursus. Het telefoonnummer vragen we voor het geval we u moeten bereiken tijdens de cursusdagen of om u te kunnen informeren. Het e-mailadres gebruiken we om de bevestiging van aanmelding, de factuur en de routebeschrijving te kunnen sturen. Daarnaast gebruiken we het e-mailadres om u te informeren over nieuwe cursussen.

Bij het navigeren over onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Dit helpt ons om de site beter te maken zodat de klanten beter geholpen worden en het geeft ons de mogelijkheid om te kijken welke pagina’s er worden bezocht. Als u de website bezoekt krijgt u een cookie-melding. U kunt deze weigeren of accepteren.

 

Bewaartermijn

Online bewaren we de aanmeldingsgegevens tot het eerst volgende kwartaal nadat de cursus is geweest. Offline bewaren we de gegevens maximaal vijf jaar. Dit doen we voor een eventuele controle van de belastingdienst. Daarnaast doen we dit om u op een later moment te kunnen informeren over updates van de cursus of voor het kenbaar maken van nieuwe cursussen. Tevens leveren we ook na de cursus support. In dat geval kunnen we achterhalen welke cursus u hebt gevolgd.

 

Delen met derden

Wij delen op geen enkele manier uw gegevens met derden.

 

Uw privacyrechten

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens (artikel 15 van de AVG). Als u dat wilt, sturen we u een screen shot van uw gegevens. Dit kan tot het eerst volgende kwartaal na de cursus, want daarna verwijderen wij zelf de data online.

Offline bewaren wij de gegevens langer. U kunt die gegevens laten corrigeren of laten verwijderen. (artikel 16 en 17 van de AVG) Omdat deze gegevens offline staan, kunt u dit doen door een mailtje te sturen naar info@videotrainingscentrum.nl.

 

Contactgegevens Videotrainingscentrum

Doelenstraat 3e

3401DV IJsselstein

Telefoon: 06.83.53.63.99

KvK: 30246597

 

', { 'anonymize_ip': true });