Cursus professioneel filmen met de DSLR, systeem of videocamera

cursus filmen met de dslr

Tweedaagse cursus professioneel filmen met de DSLR, systeem of videocamera - € 599,-

In deze tweedaagse cursus Cursus professioneel filmen met de DSLR, systeem of videocamera, leert u hoe u goed kunt filmen met uw camera. Op de eerste dag nemen we alle video gerelateerde instellingen door van uw camera en laten u aan de hand van voorbeelden zien, hoe u uw camera het beste kunt instellen en gebruiken. Daarnaast leert u de eerste dag alles over het gebruik van een statieven.

De tweede dag staat in het teken van geluid en licht. We laten u verschillende middelen zien om geluid op te nemen en als u zelf al audio-apparatuur hebt, gaat u daarmee aan de slag. Voor wat betreft licht laten we u een aantal lampen zien en bespreken we de voor- en nadelen. Tevens laten we u ervaren wat de voordelen zijn van een goede monitor bij het filmen en leert u alles over het goed instellen van de witbalans. Uiteraard krijgt u een checklist die u kunt gebruiken bij het filmen en een uitgebreid document met uitleg van de onderwerpen die tijdens deze twee dagen worden besproken.

Meer informatie

Driedaagse cursus professioneel filmen met de DSLR, systeem of videocamera - €849,-

In deze driedaagse cursus professioneel filmen met de DSLR, systeem of videocamera, leert u hoe u goed kunt filmen met uw camera. Op de eerste dag nemen we alle video gerelateerde instellingen door van uw camera en laten u aan de hand van voorbeelden zien, hoe u uw camera het beste kunt instellen en gebruiken. Daarnaast leert u de eerste dag alles over het gebruik van een statieven.

De tweede dag staat in het teken van geluid en licht. We laten u verschillende middelen zien om geluid op te nemen en als u zelf al audio-apparatuur hebt, gaat u daarmee aan de slag. Voor wat betreft licht laten we u een aantal lampen zien en bespreken we de voor- en nadelen. Tevens laten we u ervaren wat de voordelen zijn van een goede monitor bij het filmen en leert u alles over het goed instellen van de witbalans.

De derde dag gaat u het geleerde in de praktijk brengen door onder begeleiding opdrachten te filmen, zodat de verschillende stappen van het filmen in uw systeem slijten. Uiteraard krijgt u een checklist die u kunt gebruiken bij het filmen en een uitgebreid document met uitleg van de onderwerpen die tijdens deze twee dagen worden besproken.

Meer informatie

 

Cursus professioneel filmen met de DSLR, systeem of videocamera

We bieden twee verschillende cursussen voor het filmen met de camera. In de tweedaagse cursus krijgt u twee dagen uitleg over uw camera, licht en geluid. De driedaagse cursus bevat een extra praktijk dag om het geleerde in de praktijk te brengen aan de hand van een aantal opdrachten. Meer informatie vindt u bij de beschrijving van de cursussen.

 

Doelgroep

Voor beide cursussen is geen voorkennis vereist. De cursussen zijn bedoeld voor iedereen die goed wil leren filmen met de DSLR. Of u nu video’s wilt maken voor persoonlijk gebruik of professioneel, deze cursus zal u het resultaat brengen dat u verwacht.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal drie personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Cursusboek - 100%
Koffie en thee - 100%
Certificaat van deelname - 100%
Hulp na de cursus - 100%