Cursus Professioneel filmen met de DSLR

cursus filmen met de dslr

Professioneel filmen met de DSLR

In deze driedaagse cursus Professioneel filmen met de DSLR leert u hoe u goede interviews, reportages en producten kunt filmen met uw DSLR fotocamera. U krijgt één dag theorie en twee dagen praktijk. We nemen de instellingen van uw camera met u door en leggen u aan de hand van praktijkvoorbeelden uit waarvoor ze dienen. We laten u tal van accessoires zien en gebruiken die noodzakelijk zijn om een goede video te kunnen maken. U gaat zelf onder begeleiding aan de slag, om een interview, een kleine reportage en een product te filmen. U leert behalve met uw camera, ook te werken met licht en geluid.

 

Onderwerpen

Instellingen van de cameraSpelen met scherpte-diepte
Codecs, resoluties en videoformatenHanteren van follow focus
Functioneel gebruik diafragma, ISO-waarden, sluitertijd en focusGebruik waveform monitor en false color
Werken met statief en rigShot benoeming en toepassing
Gebruik van extern geluid  en kiezen goede microfoonEen product uitlichten en filmen
Gebruik van externe monitorEen interview opnemen
Keuze voor lampenEen reportage maken
Gebruik van verschillende objectievenVoor- en nadelen van DSLR

 

Doelgroep

Voor deze cursus Professioneel filmen met de DSLR is geen voorkennis vereist. De cursus Professioneel filmen met de DSLR is bedoeld voor iedereen die serieus aan de slag wil om goede video’s te maken met de DSLR.

 

Cursusprijs

De prijs voor deze driedaagse cursus Professioneel filmen met de DSLR bedraagt € 749,-. Dit is inclusief BTW, cursusboek, koffie en thee. Na afloop krijgt u een certificaat.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal twee personen per cursus, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Schrijf u nu in!

jul 04

Cursus Professioneel filmen met de DSLR camera

4 juli 2019 @ 09:30 - 18 juli 2019 @ 17:00
sep 04

Cursus Professioneel filmen met de DSLR camera

4 september 2019 @ 09:30 - 18 september 2019 @ 17:00
okt 02

Cursus Professioneel filmen met de DSLR camera

2 oktober 2019 @ 09:30 - 16 oktober 2019 @ 17:00

Wat krijgt u?

Drie dagen training - 100%
Cursusboek - 100%
Professionele begeleiding - 100%
Certificaat na afloop - 100%
Koffie en thee - 100%

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.