Cursus Pinnacle Studio

Cursus-pinnacle-studio

Pinnacle Studio

In deze 2-daagse cursus leert u alle belangrijke facetten van het programma Pinnacle Studio kennen. We leren u hoe u het beste een project start, de efficiëntste manier om uw montage te realiseren, de beste wijze om uw clips te corrigeren, te werken met titels, overgangen en effecten en uiteraard uw montage goed te exporteren. Ook na de cursus kunt u altijd vragen stellen aan de docent.

 

Onderwerpen

Opzetten van een projectWerken met clips op de tijdlijn
Werken met project settingsWerken met tijdlijnmarkers
Aanpassen interfaceWerken met de bibliotheek
Omgaan met metadataOvergangen en effecten
Mediabestanden importerenSlow motion en fast motion
Gebruik van clipmarkersTrimtechnieken met de muis
Opzetten tijdlijnRuis verwijderen
Selecties maken uit bronmateriaalWerken met audio
Maken subclipsTitels maken
Navigeren op de tijdlijnTitels importeren
Werken met tracksVideomontage exporteren met templates
Trimtechnieken met toetsenbordBelangrijke algemene instellingen

 

Doelgroep

Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. De cursus is bedoeld voor iedereen die een video wil maken met Pinnacle Studio. Na deze training bent u in staat om zelfstandig een videofilm te maken, compleet met geluid, overgangen en titels.

 

Cursusprijs

De prijs voor de 2-daagse cursus Pinnacle Studio bedraagt € 399,-. Dit is inclusief BTW, cursusboek, koffie, thee en lunches.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal zes personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden. Het minimaal aantal cursisten dat nodig is om de cursus door te laten gaan, is twee.

Nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Schrijf u nu in!

aug 20

Cursus Pinnacle Studio

20 augustus 2019 @ 09:30 - 27 augustus 2019 @ 17:00
okt 04

Cursus Pinnacle Studio

4 oktober 2019 @ 09:30 - 11 oktober 2019 @ 17:00
nov 22

Cursus Pinnacle Studio

22 november 2019 @ 09:30 - 29 november 2019 @ 17:00

Wat krijgt u?

Twee dagen training - 100%
Cursusboek - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie, thee en lunch - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wil een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.