Cursus Pinnacle Studio

Cursus-pinnacle-studio

Pinnacle Studio

In deze 2-daagse cursus leert u alle belangrijke facetten van het programma Pinnacle Studio kennen. We leren u hoe u het beste een project start, de efficiëntste manier om uw montage te realiseren, de beste wijze om uw clips te corrigeren, te werken met titels, overgangen en effecten en uiteraard uw montage goed te exporteren. Ook na de cursus kunt u altijd vragen stellen aan de docent.

 

Onderwerpen

Opzetten van een project Werken met clips op de tijdlijn
Werken met project settings Werken met tijdlijnmarkers
Aanpassen interface Werken met de bibliotheek
Omgaan met metadata Overgangen en effecten
Mediabestanden importeren Slow motion en fast motion
Gebruik van clipmarkers Trimtechnieken met de muis
Opzetten tijdlijn Ruis verwijderen
Selecties maken uit bronmateriaal Werken met audio
Maken subclips Titels maken
Navigeren op de tijdlijn Titels importeren
Werken met tracks Videomontage exporteren met templates
Trimtechnieken met toetsenbord Belangrijke algemene instellingen

 

Doelgroep

Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. De cursus is bedoeld voor iedereen die een video wil maken met Pinnacle Studio. Na deze training bent u in staat om zelfstandig een videofilm te maken, compleet met geluid, overgangen en titels.

 

Cursusprijs

De prijs voor de 2-daagse cursus Pinnacle Studio bedraagt € 399,-. Dit is inclusief BTW, cursusboek, koffie en thee.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal zes personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden. Het minimaal aantal cursisten dat nodig is om de cursus door te laten gaan, is twee.

Nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Schrijf u nu in!

nov 20

Cursus Pinnacle Studio

20 november 2020 @ 09:30 - 27 november 2020 @ 17:00
dec 02

Cursus Pinnacle Studio

2 december 2020 @ 09:30 - 9 december 2020 @ 17:00
jan 18

Cursus Pinnacle Studio

18 januari 2021 @ 09:30 - 25 januari 2021 @ 17:00

Wat krijgt u?

Twee dagen training - 100%
Cursusboek - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie en thee - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wil een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.

', { 'anonymize_ip': true });