Cursus Camtasia Studio

cursus camtasia studio

Camtasia Studio

Camtasia Studio is software om schermopnames mee op te nemen, te bewerken en te exporteren naar een videobestand. Camtasia Studio wordt voornamelijk gebruikt om tutorials te maken. Denk hierbij aan het uitleggen van computerapplicaties, het gebruik van het intranet of cms-systemen in uw bedrijf of het uitleggen van webdiensten en social media applicaties. In deze 2-daagse cursus leren we u hoe u deze tutorial filmpjes het beste kunt maken.

 

Onderwerpen

Instellingen recorder Werken met clips op de tijdlijn
Kiezen van de juiste resolutie Werken met tijdlijnmarkers
Voice-overs opnemen Canvas inrichten
Beeldscherm opnemen Call-outs toepassen
Werkwijze opnames maken Visual Properties gebruiken
Opnames opslaan Zoom en Pan inzetten
Opnames bewerken Cursor effecten wijzigen
Workflow Camtasia Studio Videomontage exporteren

 

Doelgroep

Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. De cursus is bedoeld voor iedereen die goed wil leren tutorials maken met Camtasia Studio.

 

Cursusprijs

De prijs voor de 2-daagse cursus Camtasia Studio bedraagt €499,-. Dit is inclusief BTW, cursusboek, koffie en thee  en na afloop krijgt u een Certificaat van deelname.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal vier personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Twee dagen training - 100%
Cursusboek - 100%
Certificaat van deelname - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie en thee - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wilt een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.