Cursussen Adobe Premiere Pro

cursussen Adobe Premiere Pro CC

Adobe Premiere Pro volledig - 4 dagen - € 1099,-

Adobe Premiere Pro is een professioneel videobewerkingspakket. In de volledige cursus leer je alle ins-and-outs kennen van dit pakket dat naadloos samenwerkt met Photoshop, After Effects en Adobe Audition.

Meer informatie

Adobe Premiere Pro basis - 2 dagen - € 599,-

In de basiscursus van Adobe Premiere Pro leert u een eenvoudige montage te maken. We besteden extra aandacht aan de werking op de tijdlijn, maar zeker ook aandacht voor het gebruik van audio en titels.

Meer informatie

 

Adobe Premiere Pro

We bieden drie verschillende cursussen voor Adobe Premiere Pro. In de basiscursus leert u een eenvoudige montage maken met titels, effecten en geluid. In de gevorderde cursus leert u werken met effecten, effecten animeren en alle over kleurcorrectie. In de volledige cursus krijgt u alles van de basis en gevorderde cursus.

 

Doelgroep

Voor de basis en complete cursus is geen voorkennis vereist. Voor de gevorderde cursus gaan we er vanuit dat u de basis kent van Adobe Premiere Pro. De cursussen zijn bedoeld voor iedereen die goed wil leren monteren met Adobe Premiere Pro. Of u nu video’s wilt maken voor persoonlijk gebruik of professioneel, deze cursus zal u het resultaat brengen dat u verwacht.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal vier personen per groep, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Schrijf u nu in!

Wat krijgt u?

Cursusboek - 100%
Koffie en thee - 100%
Certificaat van deelname - 100%
Hulp na de cursus - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wilt een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de twee boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.