Monteren in Davinci Resolve 18 – Cursusboek voor de startende editor

Monteren in Davinci Resolve 18 – Cursusboek voor de startende editor

 49.99

LET OP: U kunt het E-boek direct downloaden na betaling door op een link te klikken op het scherm of later via een link in de e-mail die u krijgt. De factuur en Algemene Voorwaarden krijgt u eveneens per mail toegestuurd. U kunt het E-book maximaal 3 maal downloaden door de link te gebruiken die u in de e-mail krijgt toegestuurd. Deze link vervalt na 30 dagen.

Auteur: Rinie Hooijer

Vierde druk maart 2023

Derde druk augustus 2021

Tweede druk april 2020

Eerste druk oktober 2018

Taal: Nederlands

E-book formaat PDF / download indexopgave

DRM: Social DRM in footer.

Aantal pagina’s: 182

Origineel formaat: A4

ISBN: 978-90-829447-0-9

Uitgever: Videotrainingscentrum.nl

Categorie:

Beschrijving

Je komt het niet vaak meer tegen; een gratis videomontagepakket dat goed is, stabiel en prettig mee te werken. Davinci Resolve heeft misschien niet zoveel mogelijkheden als Adobe Premiere Pro, maar het is beter dan menig consumentenpakket als Magix Video deluxe en Pinnacle Studio. Met Davinci Resolve heb je een pakket in handen waarmee je een perfecte videomontage kunt maken, compleet met titels en goed geluid.
Naast de gratis versie van Davinci Resolve is er ook Davinci Resolve Studio. Dat pakket kost driehonderd euro en bied je onder meer extra effecten, exportmogelijkheden in 4k en meer ondersteuning voor bestandsformaten. Dit boek is geschreven voor de gratis versie van Davinci Resolve. Dat neemt niet weg dat alles wat u leert, één op één hetzelfde is als in de betaalde versie. Davinci Resolve werkte vroeger alleen op de Mac, maar sinds een aantal jaar ook op Windows. Ik houd in dit boek rekening met beide besturingssystemen.
Davinci Resolve is een omvangrijk pakket. In dit boek worden alleen de montage mogelijkheden besproken van Davinci Resolve, omdat iedereen daarmee te maken krijgt en het de basis vormt voor elke videomontage.
Mijn ervaring, als docent op het Videotrainingscentrum in IJsselstein, leert dat beginnende editors allemaal tegen dezelfde vragen aanlopen. In dit boek heb ik geprobeerd al die vragen te beantwoorden die relevant voor een editor om te weten. Om je vertrouwd te laten raken met Davinci Resolve heb ik ervoor gekozen om zoveel mogelijk in stappenplannen te werken die te voorzien van veel screendumps, zodat je alles precies kunt volgen en nadoen. Mocht je tijdens het lezen van dit boek met vragen zitten, dan kun je mij natuurlijk altijd even een mailtje sturen via de contactpagina op videotrainingscentrum.nl.

Veel montage-plezier,

Rinie Hooijer

', { 'anonymize_ip': true });