Cursus Professioneel filmen met de videocamera

camera opleidingen

Professioneel filmen met de videocamera

In deze tweedaagse cursus Professioneel filmen met de videocamera, leert u hoe u goed kunt filmen met uw videocamera. Dit kan een goede camjo camera zijn of systeemcamera. U krijgt één dag theorie en één dag praktijk. We nemen de instellingen van uw camera met u door en leggen u aan de hand van praktijkvoorbeelden uit waarvoor ze dienen. We laten u tal van accessoires zien en gebruiken die noodzakelijk zijn om een goede video te kunnen maken. U gaat zelf onder begeleiding aan de slag, om een opdracht te filmen. U leert behalve met uw camera, ook te werken met licht en geluid.

 

Onderwerpen

Instellingen van de camera Spelen met scherpte-diepte
Codecs, resoluties en videoformaten Hanteren van follow focus
Functioneel gebruik diafragma, ISO-waarden, sluitertijd en focus Gebruik waveform monitor en false color
Werken met statief en rig Shot benoeming en toepassing
Gebruik van extern geluid  en kiezen goede microfoon Shotlist maken
Gebruik van externe monitor Voorbereiding film shoot
Gebruik van verschillende objectieven opdracht filmen onder begeleiding

 

Doelgroep

Voor deze cursus Professioneel filmen met de videocamera is geen voorkennis vereist. De cursus Professioneel filmen met de videocamera is bedoeld voor iedereen professionele video’s wil maken.

 

Cursusprijs

De prijs voor deze tweedaagse cursus Professioneel filmen met de videocamera bedraagt €499,-. Dit is inclusief BTW, cursusboek, koffie en thee. Na afloop krijgt u een certificaat.

 

Groepsgrootte

Wij werken met maximaal twee personen per cursus, zodat u optimale aandacht krijgt en er genoeg ruimte is om uw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Tijdelijk in prijs verlaagd!

Schrijf u nu in!

aug 19

Cursus Professioneel filmen met de videocamera

19 augustus 2021 @ 09:30 - 26 augustus 2021 @ 17:00
sep 03

Cursus Professioneel filmen met de videocamera

3 september 2021 @ 09:30 - 10 september 2021 @ 17:00
okt 18

Cursus Professioneel filmen met de videocamera

18 oktober 2021 @ 09:30 - 25 oktober 2021 @ 17:00
nov 03

Cursus Professioneel filmen met de videocamera

3 november 2021 @ 09:30 - 10 november 2021 @ 17:00

Wat krijgt u?

Drie dagen training - 100%
Cursusboek - 100%
Professionele begeleiding - 100%
Certificaat na afloop - 100%
Koffie en thee - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wilt een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.

', { 'anonymize_ip': true });