Cursus Edius Pro

cursus edius pro

Edius Pro

In deze 3-daagse cursus leren we u alle facetten van Edius Pro. We leren u onder meer hoe u het beste een project start, de efficiëntste manier om uw montage te realiseren, de beste wijze om uw clips te corrigeren, goede titels te maken, overgangen en effecten toe te passen en uiteraard uw montage goed te exporteren. Tevens krijgt u tijdens de cursus informatie over de hardware die u kunt gebruiken en welke camera-instellingen het beste werken. Ook na de cursus kunt u altijd vragen stellen aan de docent. Uw trainer werkt al twintig jaar met Edius Pro en kent het pakket door en door.

 

Onderwerpen

Opzetten van een project Werken met clips op de tijdlijn
Werken met project settings Werken met tijdlijnmarkers
Aanpassen interface Clip transcoding
Omgaan met metadata Overgangen en effecten
Mediabestanden importeren Slow motion en fast motion
Werken met fades Trimtechnieken met de muis
Opzetten tijdlijn Ruis verwijderen
Selecties maken uit bronmateriaal Werken met audio
Werken met de Layouter Titels maken
Navigeren op de tijdlijn Titels importeren
Werken met tracks Videomontage exporteren

 

Doelgroep

Voor deze cursus is geen voorkennis vereist. De cursus is bedoeld voor iedereen die goed wil leren monteren met Edius Pro. Of u nu video’s wilt maken voor persoonlijk gebruik of professioneel, deze cursus biedt het u allemaal.

 

Cursusprijs

De prijs voor de 3-daagse privé cursus Edius Pro bedraagt € 999,-. Dit is inclusief BTW, cursusboek , koffie en thee en na afloop krijgt u een Certificaat van deelname.

 

Groepsgrootte

Omdat het een privé cursus betreft, worden de data in overleg met u gekozen.

Wat krijgt u?

Drie dagen training - 100%
Cursusboek - 100%
Certificaat van deelname - 100%
Hulp na de cursus - 100%
Koffie en thee - 100%
U zoekt een editor!

U heeft nog veel video te monteren en zoekt daarvoor een ervaren editor? Geen probleem. Bel ons en we gaan direct aan de slag!

U wilt een eigen online talkshow!

U wilt een online talkshow beginnen om uw klanten op een effectieve manier aan u te binden? Wij kunnen u helpen van concept tot uitvoering!

U zoekt een cameraman!

U zoekt voor uw bedrijfsvideo’s een cameraman? Wij kunnen op projectbasis uw opnames realiseren. Bel ons gerust voor meer informatie!

Problemen met de opslag van uw videobestanden?

Veel cameramensen en video editor worstelen met de omgang van de grote hoeveelheden videobestanden, foto’s, graphics en audiobestanden. Als u ook hiermee worstelt, overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een thuisserver die het eenvoudig maakt om grote hoeveelheden bestanden op te slaan, veilig te stellen, beschikbaar te stellen aan klanten en te bekijken via een app. De twee grootste merken zijn Synology en Qnap. Het Nastrainingscentrum.nl kan u advies geven over welke NAS het beste voor u zou zijn. Zij kunnen de NAS voor u inrichten, zodat u beveiligd kunt werken. U kunt hier ook terecht voor cursussen. Wilt u liever zelf alles installeren, kijk dan eens naar de drie boeken die zij uitgeven; De QNAP bijbel, De Synology bijbel en Synology DSM 6.x.  Eenmaal de NAS goed ingericht, heeft u nooit meer problemen met de opslag en de organisatie daarvan.