Boek Adobe Premiere Pro CC 2023 – De basisvaardigheden

Boek Adobe Premiere Pro CC 2023 – De basisvaardigheden

 49.99

LET OP: U kunt het E-boek direct downloaden na betaling door op een link te klikken op het scherm of later via een link in de e-mail die u krijgt. De factuur en Algemene Voorwaarden krijgt u eveneens per mail toegestuurd. U kunt het E-book maximaal 3 maal downloaden door de link te gebruiken die u in de e-mail krijgt toegestuurd. Deze link vervalt na 30 dagen.

 

Zesde uitgave maart 2023

Vijfde uitgave juni 2021

Vierde uitgave juni 2020

Derde uitgave juni 2019

Tweede uitgave juni 2018

Eerste uitgave juni 2017

Auteur: Rinie Hooijer

Taal: Nederlands

E-book formaat PDF / download indexopgave

DRM: Social DRM in footer.

Aantal pagina’s: 184

Origineel formaat: A4

ISBN: 978-90-824291-3-8

Uitgever: Videotrainingscentrum.nl

 

Beschrijving

Een video-editor componeert met beelden en geluid om een verhaal te vertellen. Het is tegenwoordig een vak waarbij je voor veel uitdagingen komt te staan door de complexheid van alle mogelijkheden die er zijn om videobeelden op te nemen, te bewerken en af te spelen.
In al die jaren die ik nu les geef in Adobe Premiere Pro op het Videotrainingscentrum en bij bedrijven, zie ik bij iedereen dezelfde obstakels die het videobewerkingsproces bemoeilijken en vertragen. Los van het feit dat dit vervelend is, mogen die obstakels nooit een reden zijn om het plezier te verliezen in je vak.
Dit is voor mij dan ook de voornaamste reden om dit boek te schrijven. Het moet alle obstakels wegnemen die je mogelijkerwijs kunt tegen komen als je start met videobewerken. Het boek staat vol met stappenplannen om je vertrouwd te laten raken met Adobe Premiere Pro.
Dit is een basisboek. Met andere woorden, de zaken die in dit boek besproken worden moet je minimaal beheersen en begrijpen om optimaal met Adobe Premiere Pro te kunnen monteren. Ik zou je dan ook zeker aanraden om het boek van A tot Z door te nemen. Doe je dat, dan ben je daarna in staat om een film te maken compleet met titels en gecorrigeerd geluid. Daarnaast leer je alles over verschillende bestandsformaten, het gebruik van metadata, waarom proxies handig kunnen zijn en laat ik je zien hoe je de organisatie van je videoproject kunt aanpakken.
Mocht je tijdens het lezen van dit boek met vragen zitten, dan kun je mij natuurlijk altijd even een mailtje sturen via de contactpagina op videotrainingscentrum.nl.

Veel montage-plezier,
Rinie Hooijer